Wyśpię się w grobie hehe już nie długo w grudniu 2012..
To ciekawe co piszesz.. Mam FF w wersji 2.0.0.20 i 3.0.5, mam kilka Oper itp.., teraz dla testu jestem tu starym FF, czyli 2xx i nic takiego nie widzę..
Mam takie zasady, że nie wypuszczam nic do neta, dokąd nie przejdzie wszystkich testów.. na localhoście i testowym servie w necie.., są to zasady, których trzymam się od 2003 roku i to na bardzo poważnie.. Nie mogę sobie pozwolić na jakieś kasztaństwo netowe..
Jest szybka odpowiedź, pod ostatnim postem na dole, po zalogowaniu i normalne pisanie posta, czy odpowiedzi. Kiedy piszesz "normalnie" czyli nie przez "szybką odpowiedź" - to masz edytor na górze, a posty w odwrotnej kolejności pod spodem, czyli pod edytorem i polem typu "texarea"
Może za bardzo jesteś przywiązany do skryptu IPB, na którym jest SE? Może wolne łącze i się nie załadowało wsio jak należy? Moze miałeś rozdziałkę 800x600 hmm to takich nie obsługujemy hehe
Co do tego stylu, to top wykonał DzinerStudio.. (piszą skórki do For na skrypcie SMF), za to wykonałem szereg różnych modyfikacji w wielu plikach, nie tylko dlatego, że ludzie z błędami piszą, ale również dlatego, że mam własne wizje, jak mógłby wyglądać np. post itp..
Pyot, please.. jak następnym razem zobaczysz jakiś bullshiter, to bądź miły i machnij screena, ok? zależy mi żeby było tu bezobciachowo, ponieważ chciałbym, żeby userzy dobrze się tu czuli i mieli wsio co możliwe..
Pozdrawiam

roco